Контакт информации

Виатор & Вектор - доо Скопје
Бул. АВНОЈ бр. 74б, 1000 Скопје
Телефон: +389 (0)2 245 40 61
Факс: +389 (0)2 245 40 64
E-mail: info@viator-vektor.mk

Сите контакти

Natisni

Членство во организации

Виатор & Вектор ДОО е членка на меѓународните организации:

  • CPN (Cargo Partners Network)
  • FIATA (International Federation of Freight Forwarders Associations)
  • IATA (International Air Transport Association)
  • IRU (International Road Transport Union)
  • UIRR (International Union of Combined Road-Rail Transport)


Пратете барање


Испратете го Вашето барање или вашата нарачка.

Ние со задоволство ќе ви помогнеме.

Пратете барање

© 2012 - 2014 All Rights Reserved, Viator & Vektor - Designed & Developed by www.abv.mk