Контакт информации

Виатор & Вектор - доо Скопје
Бул. АВНОЈ бр. 74б, 1000 Скопје
Телефон: +389 (0)2 245 40 61
Факс: +389 (0)2 245 40 64
E-mail: info@viator-vektor.mk

Сите контакти

Natisni

CPN

Виатор & Вектор е член на CPN, најголемата Меѓународната асоцијација во областа на логистиката.


CPN Cargo Partners Network Inc, со седиште во Канада, е светско здружение за транспорт, шпедиција и логистички компании. Преку својата мрежа е присутна во 75 земји на светот и гарантира лесен и едноставен проток на стока од добавувачот до клиентот. Таа се грижи за развој на логистичката активност, обезбедува советување и стручна помош за организацијата и спроведувањето на авионскиот и поморскиот транспорт на стоки, како и за други логистички услуги.

 

Пратете барање


Испратете го Вашето барање или вашата нарачка.

Ние со задоволство ќе ви помогнеме.

Пратете барање

© 2012 - 2014 All Rights Reserved, Viator & Vektor - Designed & Developed by www.abv.mk