Natisni

Контакти - Гранични Премини

Ви ја претставуваме листата на броеви од нашите
гранични премини како и наши коресподентни шпедиции.


Скопје (Аеродром)

Лице за контакт: Кирил Митрески

Телефон/Факс: +389 02 256 12 98

Мобилен: +389 70 25 22 90

kiril.mitreski@viator-vektor.mk

Богородица

Лице за контакт: Илија Пајдаков

Телефон: +389 34 23 00 06

Факс: +389 34 23 00 05

Мобилен: +389 71 26 21 35

bogorodica@viator-vektor.mk

Табановце

Лице за контакт: Владимир Георгиевски

Телефон/Факс: +389 31 46 75 45

Мобилен: +389 71 26 21 10

tabanovce@viator-vektor.mk

Ново Село

Лице за контакт: Босилка Зимбакова

Телефон/Факс: +389 34 36 33 62

Мобилен: +389 71 26 21 36

novo.selo@viator-vektor.mk

Делчево

Лице за контакт: Митевски Љупчо

Телефон/Факс: +389 33 41 31 33

Мобилен: +389 71 37 30 73

delcevo@viator-vektor.mk

Ќафасан

Лице за контакт: Марино Ѓоргоски

Телефон/Факс: +389 46 78 26 28

Мобилен: +389 71 26 21 12

kafasan@viator-vektor.mk

Коресподентни Шпедиции

Премин: Деве Баир

Шпедиција: Енигма Шпед

Лице за контакт: Горан Стојановски

Телефон/Факс: +389 31 38 70 05

Мобилен: +389 75 21 17 18

Пратете барање


Испратете го Вашето барање или вашата нарачка.

Ние со задоволство ќе ви помогнеме.

Пратете барање

© 2012 - 2014 All Rights Reserved, Viator & Vektor - Designed & Developed by www.abv.mk