Natisni

Контакти - Внатрешни Испостави

Ви ја претставуваме листата на броеви од нашите
внатрешни испостави.


Гевгелија

Лице за контакт: Илија Пајдаков

Телефон: +389 34 23 00 06

Факс: +389 34 23 00 05

Мобилен: +389 71 26 21 35

gevgelija@viator-vektor.mk

Битола

Лице за контакт: Кирил Најдовски

Телефон/Факс: +389 47 26 84 83

Мобилен: +389 70 38 45 09

bitola@viator-vektor.mk

Куманово

Лице за контакт: Сашо Трајковски

Телефон/Факс: +389 31 42 26 94

Мобилен: +389 70 32 72 81

kumanovo@viator-vektor.mk

Штип

Лице за контакт: Сашо Апостолов

Телефон/Факс: +399 32 39 46 77

Мобилен: +389 71 26 21 13

stip@viator-vektor.mk

Струмица

Лице за контакт: Никола Габединов

Телефон/Факс: +389 34 34 76 25

Мобилен: +389 70 38 45 04

strumica@viator-vektor.mk

Кавадарци

Лице за контакт: Чкрипески Горан

Телефон/Факс: +389 43 41 21 26

Мобилен: +389 75 31 60 76

kavadarci@viator-vektor.mk

Струга

Лице за контакт: Ѓорговски Трпо

Телефон: +389 46 78 24 95

Факс: +389 46 78 23 57

Мобилен: +389 71 26 21 08

struga@viator-vektor.mk

Пратете барање


Испратете го Вашето барање или вашата нарачка.

Ние со задоволство ќе ви помогнеме.

Пратете барање

© 2012 - 2014 All Rights Reserved, Viator & Vektor - Designed & Developed by www.abv.mk