Natisni

Контакт

Ви ја претставуваме листата на сите важни броеви и адреси каде што можете да ни се јавите или да ни пишете.


Јавете ни се:

Централа: +389 02 245 40 61

Телефон: +389 02 245 40 62

Факс: +389 02 245 40 64 ; +389 02 245 40 65


Пишете ни на следната адреса:

Виатор & Вектор - доо Скопје
Бул. АВНОЈ бр. 74б
1000 Скопје


Електронска адреса:

info@viator-vektor.mk
www.viator-vektor.mk


Контакт форма:

Име:


Е-mail:


Наслов:


Внесете го кодот од сликата:
verification image, type it in the box

Порака:

Пратете барање


Испратете го Вашето барање или вашата нарачка.

Ние со задоволство ќе ви помогнеме.

Пратете барање

© 2012 - 2014 All Rights Reserved, Viator & Vektor - Designed & Developed by www.abv.mk