Контакт информации

Виатор & Вектор - доо Скопје
Бул. АВНОЈ бр. 74б, 1000 Скопје
Телефон: +389 (0)2 245 40 61
Факс: +389 (0)2 245 40 64
E-mail: info@viator-vektor.mk

Сите контакти

Natisni

Барање

Име на фирма:
Лице за контакт: *
Адреса и град:
Телефон: *
E-mail: *
Факс:

Релација на транспорт:*

Од:
До:
Вид на товар: *
Димензии на товар
(должина, ширина, висина):
*
Маса на товар: *
Предвиден термин за превоз:

Месец
/
Ден
/
Година
Забелешка:
Верификација на слика
captcha
Ве молиме впишете го текстот од сликата:
[Освежи слика] [Што е ова?]

Пратете барање


Испратете го Вашето барање или вашата нарачка.

Ние со задоволство ќе ви помогнеме.

Пратете барање

© 2012 - 2014 All Rights Reserved, Viator & Vektor - Designed & Developed by www.abv.mk