Контакт информации

Виатор & Вектор - доо Скопје
Бул. АВНОЈ бр. 74б, 1000 Скопје
Телефон: +389 (0)2 245 40 61
Факс: +389 (0)2 245 40 64
E-mail: info@viator-vektor.mk

Сите контакти

Natisni

Поморски превоз

Со помош на развиена мрежа од бројни агенти и членства во CPN организираме превоз на стока со контејнери (FCL-Full Container Load) и збирни контејнери (LCL-Less than a Container Load) на сите видови товар.


Кај нас може да набавите карти за траекти по системот RO-RO на сите поголеми европски бродари: Brittany Ferries, Color Line, England TIR, Finnlines, Irish Ferries, Jadrolinija, Minian Lines, P&O Ferries, Scandines, Seafrance, Stena Line, Superfast Ferries, Traneuropa Ferries, Viking Line.

 

Пратете барање


Испратете го Вашето барање или вашата нарачка.

Ние со задоволство ќе ви помогнеме.

Пратете барање

© 2012 - 2014 All Rights Reserved, Viator & Vektor - Designed & Developed by www.abv.mk