Контакт информации

Виатор & Вектор - доо Скопје
Бул. АВНОЈ бр. 74б, 1000 Скопје
Телефон: +389 (0)2 245 40 61
Факс: +389 (0)2 245 40 64
E-mail: info@viator-vektor.mk

Сите контакти

Natisni

Збирен превоз

Специјализирани сме за збирен транспорт од Македонија за Европа и обратно од сите краишта на Европа за Македонија по систем "door to door" користенјќи ја мрежата на Виатор & Вектор - Словенија со збирни линии од:

  • Милано (секоја среда и петок)
  • Лондон (секој четврток)
  • Барселона (секој вторник и петок)
  • Париз (секој вторник и петок)
  • Прага (секој вторник и петок)
  • Шкофја Лока (секој петок)

Наша цел е да станеме Ваш долгорочен логистички партнер.

 

Пратете барање


Испратете го Вашето барање или вашата нарачка.

Ние со задоволство ќе ви помогнеме.

Пратете барање

© 2012 - 2014 All Rights Reserved, Viator & Vektor - Designed & Developed by www.abv.mk