Виатор & Вектор - доо Скопје
Бул. АВНОЈ бр. 74б, 1000 Скопје
T: +389 (0)2 245 40 61
F: +389 (0)2 245 40 64
E: info@viator-vektor.mk
Natisni

Јавни и Царински складишта

Јавни и Царински складишта

  • Царинско складирање - складирање на секаков вид на стока
  • Привремено чување – збирно складирање на секаков вид на стока
  • Поедноставени постапки во транзит – прием и испорака на стока во и од нашиот склад секој ден од 08:30 до 20:00 часот.

Пратете барање


Viator baranje Испратете го Вашето барање или вашата нарачка.

Ние со задоволство ќе ви помогнеме.

Пратете барање

© 2012 - 2014 All Rights Reserved, Viator & Vektor - Designed & Developed by www.abv.mk