V I A T O R & V E K T O R

Се на едно место

img

Складишна логистика

img

Наши продукти

V&P Pallet Network

“Наменет за помали, палетизирани, пратки до 2.500 кг. и максимална висина до 220 цм. Специјално дизајниран да ги задоволи потребите на современото работење.”

img
Air Freight

““ Express delivery is an innovative service is effective logistics solution for the delivery of small cargo. This service is useful companied various effective logistics scala ””

img
Emaley Mcculloch
Founder ceo
Air Freight

““ Express delivery is an innovative service is effective logistics solution for the delivery of small cargo. This service is useful companied various effective logistics scala ””

img
Emaley Mcculloch
Founder ceo

Cargo Request Quote
  Направете го вистинскиот избор

  10,000 m²

  Складишен простор

  15

  Домашни испостави

  75

  Вработени

  65 г.

  Години искуство

  V&V Pallet Network VS
  V&V Cargo Direct

  Иако и двата продукти се однесуваат на збирни пратки постои една суштинска разлика помеѓу продуктот V&V Pallet Network и продуктот V&V Cargo Direct, а тоа е консолидација на пратките.

  ПОВЕЌЕ —–

  V&V Cargo Max VS
  V&V Cargo Express

  Едно од начелата на современите логистички трендови и основа на модерните производствени капацитети е
  навремената достава
  »Just in Time«.

  ПОВЕЌЕ —–

  Custom Warehouse &
  Value Added Services

  Се поголем е бројот на компании кои неможат да се справат со складишните капацитети. Без разлика дали се работи за мали, средни или големи компании сите се соочуваат со истиот проблем…

  ПОВЕЌЕ —–