V I A T O R & V E K T O R

Сè на едно место

img

Складишна логистика

img

Наши продукти

V&V Pallet Network

“Наменет за помали, палетизирани пратки до 2.500 кг. и максимална висина до 220 цм. Специјално дизајниран да ги задоволи потребите на современото работење.”

img
V&V Cargo Direct

“V&V Cargo Direct е брзо и флексибилно решение за Вашите пратки поголеми од 2.500 кг.”

img
Item#2
Founder ceo
V&V Cargo Max

“V&V Cargo Max Ви овозможува да го исполните целиот камион само со Ваша стока и истата да биде превземена од адресата на испраќачот и доставена до бараната адреса.”

img
item #3
Founder ceo
V&V Cargo Express

“Продуктот Cargo Express е специјално дизајниран да ги исполни и најкритичните рокови на испорака како и достава во последен момент “last minute delivery”

img
item #4
Founder ceo
V&V Sea Cargo Max

“V&V Sea Cargo Max Ви нуди прилагодливи решенија за Вашите контејнерски транспорти. За поголема заштита Ви нудиме решенија на EXW и FOB паритети со што во секое време имате точна инфомација за пристигнување на Вашиот контејнер.”

img
item #5
Founder ceo

Cargo Request Quote
  Направете го вистинскиот избор

  10,000 m²

  Складишен простор

  15

  Домашни испостави

  75

  Вработени

  65 г.

  Години искуство

  V&V Pallet Network VS
  V&V Cargo Direct

  Иако и двата продукти се однесуваат на збирни пратки постои една суштинска разлика помеѓу продуктот V&V Pallet Network и продуктот V&V Cargo Direct, а тоа е консолидација на пратките.

  ПОВЕЌЕ —–

  V&V Cargo Max VS
  V&V Cargo Express

  Едно од начелата на современите логистички трендови и основа на модерните производствени капацитети е
  навремената достава
  »Just in Time«.

  ПОВЕЌЕ —–

  Custom Warehouse &
  Value Added Services

  Се поголем е бројот на компании кои неможат да се справат со складишните капацитети. Без разлика дали се работи за мали, средни или големи компании сите се соочуваат со истиот проблем…

  ПОВЕЌЕ —–