Slideshow image


Барање

Модерени логистички решенија по највисоките стандарди

Ние сме една од водечките македонски компании во областа на шпедитерските услуги, одговорни кон нашите клиенти, нашите вработени и животната средина.

Квалитет, доверба и традицијата на пазарот се вредностите што ги извршуваме.

Со исполнување на највисоките стандарди кои ги обезбеди добрата логистичка поддршка која опфаќа пренос или транспорт услуги практично во сите европски земји, во соработка со нашите партнери, ние исто така нудиме организацијата на поморски и воздушен транспорт низ целиот свет.
Новости
22.09.2010

Веб сајт - Тестирање

Првите тестирања на новиот веб сајт за Виатор & Вектор доо Скопје - Македонија... Повеќе

Контакт информации

Виатор & Вектор - доо Скопје
Бул. АВНОЈ бр. 74б, 1000 Скопје
Телефон: +389 (0)2 245 40 61
Факс: +389 (0)2 245 40 64
E-mail: info@viator-vektor.mk

Повеќе инфомрации

© 2012 - 2014 All Rights Reserved, Viator & Vektor - Designed & Developed by www.abv.mk